LITT INFORMASJON FØR SOMMEREN ER OVER OSS

by

Bli kjent-dag og medlemsdag på Ekne gjennomført i fin stil! Og litt om hvordan man skal klare å samle seg for litt klatring på Ekne gjennom sommeren/høsten…
Vær hilset klatrefrender!
Til alle dere som IKKE kom på bli-kjent-dag og medlemsdag på Ekne..:
Dere gikk glipp av det som ble en meget fin dag, med ypperlige klatreforhold, koselig stemning, bålkaffe og klatreprat ved veggen og med klatreføreren i hånda. Været så ikke lovende ut fra morgenen av, med tunge skyer og duskregn, så det er vel ikke noe å si på at en god del antagelig droppet det. Det skinte imidlertid opp, en lett vindtrekk gjorde at knotten holdt seg unna hele dagen.
Men noen kom da (12-15 stk. med stort og smått), og det kan virke som de var fornøyde med dagen hvertfall.
En liten oppfordring til de som var der, og som har lyst til å gå klatrekurs: Send oss en mail, så skal vi oppdatere dere på når vi har tidene klare for nye kurs til høsten!
Det kom ønsker om å ha en fast klatredag i uka på Ekne i sommer, i håp om at flere kan dra i lag: Jeg oppfordrer dere til å ta i bruk forumet vårt i mye større grad enn hva tilfellet er i dag! Eks.: ”Hei! Jeg og Leif har tenkt å klatre på Ekne onsdag, været ser bra ut, avreise fra P-plass ca kl.17.00 – hvem er med!!??” – Verre er det ikke, – så er det bare for resten å nappe, eller presentere alternative dager osv. BRUK FORUMET FOLKENS!

Åpningstider i Trønderhallen nå i sommer
Dette er definitivt tida for å klatre ute, men for de av dere som vil klatre inne, så gjør vi oppmerksom på at åpningstidene i Trønderhallen er redusert i forbindelse med sommeren.
Hallen vil kun holde åpent
Mandag, onsdag og torsdag 11:00 – 18:00
Tirsdag og fredag 06:30 – 15:00
Lørdag og søndag 11:00 – 16:00

Klatrekurs høsten 2011
Vi er i ferd med å utarbeide faste datoer og tidspunkt for nybegynner-kurs og Bratt-kort-kurs for høsten. Så snart disse er klare, vil vi legge dem ut på lenken ”klatrekurs”. ”Spread the word” til andre dere kjenner også, som har lyst til å prøve denne utrolig artige sporten.
Terminlista for høsten vil også bli lagt ut når vi har den klar. Utenom Inne-kursene legger vi opp til å arrangere ”Fra Inne til Ute”-kurs i høst. Kom ellers gjerne med innspill/ønsker for aktivitet og tilbud til høsten. Send oss en mail! Vi er avhengige av at dere medlemmer (og andre) sier i fra om stort og smått, glade ting og dumme ting – vi vil vite alt! Vi klarer ikke å sette i gang med alt samtidig, men vi får starte i en ende, så blir det etter hvert….!

Håmmårn FjellSportKlubb ønsker alle sammen en riktig god sommer med tørre forhold, god friksjon, persing på ruter, trivelige taulag og trygge landinger. Men hold hodet klart og kaldt!

Reklame

%d bloggere liker dette: