Veggen i Trønderhallen er så smått tatt i bruk

by

Nå begynner aktiviteten i klatreveggen i Trønderhallen å ta seg opp, noe som er topp!
De første kursene er avholdt, og pågangen og interessen er stor fra folk som enten ønsker å gå grunnkurs, oppfriskningskurs (Bratt-kort-kurs) eller bare ta Bratt-kort-testen. I tillegg til alle som bare vil prøve å klatre.

Jeg oppfordrer alle om å spre nyheten og promotere klatring, hjemmesida og klubben til alle som en kjenner og som kan være interessert i klatring.

Det som mangler for at anlegget skal framstå komplett, er flere ruter (som vil bli skrudd opp av klubbens medlemmer i tida framover – jeg ber om tålmodighet fra dere alle på det), og ikke minst at belysning kommer på plass. Siste nytt angåene belysning er at det vil komme i løpet av uke 15.

Vi ønsker å skape et godt miljø rundt klatring som aktivitet og treningsform – og foreslår derfor at folk som har Bratt-kort (eller er med folk som har Bratt-kort og kan sikre dem) kan prøve å møte opp til følgende tider for å treffe likesinnede å klatre sammen med:

MANDAGER – ONSDAGER – FREDAGER
FRA CA KL.18.00 – 21.00.

Vi kan ikke love at folk fra klubben er tilstede, men vi håper at klatrere da møter hverandre, og kan knytte kontakter og skape et godt klatremiljø – se på det som rett og slett et uformelt treff-tidspunkt for klatrere i Trønderhallen. Må samtidig be alle om å ta hensyn til de som er der på kurs – disse må få arbeidsro – da det er viktig håndtverk som skal jobbes inn – sikkerhet går først!!!

Organisering av betaling for å benytte seg av anlegget er ikke på plass enda, men vil antagelig tre i kraft samtidig med at belysning kompletterer anlegget.

Vel møtt!

Klatrehilsen fra
Eddi Tausvik, leder HFSK

Reklame

%d bloggere liker dette: